Kolacja dziś wieczorem: Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego
Kolacja dziś wieczorem: Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 961 kalorii, 17g białka, oraz 96 g tłuszczu. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soku z cytryny, ostry sos, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego, Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem z boczku, oraz Klin lodowy z sosem z sera pleśniowego.
Instrukcje
Do średniej wielkości miski dodaj majonez, sok z cytryny, czarny pieprz, ostry sos i maślankę.
Trzepaczka do połączenia. Wymieszać z pokruszonym serem pleśniowym. Odstawić.
Ciepło heavy-bottomed 12-calowa patelnia ze stali nierdzewnej na średnim ogniu i dodać boczek. Gotować, mieszając często drewnianą łyżką, aż rumiane i chrupiące, o 4 protokół.
Usuń boczek z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Ułóż jeden klin sałaty lodowej na talerzu. Łyżka dwie łyżki lub tak dressing na górze.
Na wierzch posypać boczkiem i czerwoną cebulą. Powtórz z pięcioma pozostałymi klinami.