Kolacja dziś wieczorem: Fusilli z kiełbasą, jarmużem i pomidorami Sungold
Kolacja dziś wieczorem: Fusilli z kiełbasą, jarmuż i pomidory Sungold może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 824 kalorii. Jeśli masz pomidory koktajlowe, kiełbasę, fusilli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 406 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziś Kolacja: kędzierzawa i zupa ziemniaczana z kiełbasą, Dziś Kolacja: Pesto Fusilli z kukurydzą, cukinią i boczkiem, oraz Fusilli z soczewicą, kiełbasą i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować dwa garnki osolonej wody: 1 na jarmuż, 1 na makaron. Kapustę gotować we wrzącej wodzie do miękkości, następnie dobrze odsączyć i odstawić. Gotować makaron do al dente, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu przed odsączeniem.
W międzyczasie, rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i pokruszyć kiełbasę na patelni. Gotuj, dobrze rozbijając drewnianą łyżką, aż tłuszcz zostanie wytopiony, a mięso zacznie brązowieć.
Dodać czosnek, płatki czerwonej papryki, i nasiona kopru i kontynuować gotowanie, aż kiełbasa jest złoty brąz i karmelizowane.
Dodać blanszowane jarmuż i wymieszać dobrze płaszcz. Gotować przez 2-3 minuty, następnie dodać pomidory koktajlowe i gotować, aż po prostu zaczną tracić swój kształt.
Dodać odsączony makaron, podrzucając do pokrycia w tłuszczu, dodając wodę z makaronu i parmezan w razie potrzeby, aby stworzyć jedwabisty SOS. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podzielić na miseczki, polewając pozostałym parmezanem.