Kolacja dziś wieczorem: Fusilli z kiełbasą, jarmużem i pomidorami Sungold

Kolacja dziś wieczorem: Fusilli z kiełbasą, jarmużem i pomidorami Sungold
Kolacja dziś wieczorem: Fusilli z kiełbasą, jarmuż i pomidory Sungold może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 824 kalorii. Jeśli masz pomidory koktajlowe, kiełbasę, fusilli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 406 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziś Kolacja: kędzierzawa i zupa ziemniaczana z kiełbasą, Dziś Kolacja: Pesto Fusilli z kukurydzą, cukinią i boczkiem, oraz Fusilli z soczewicą, kiełbasą i pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zagotować dwa garnki osolonej wody: 1 na jarmuż, 1 na makaron. Kapustę gotować we wrzącej wodzie do miękkości, następnie dobrze odsączyć i odstawić. Gotować makaron do al dente, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
JarmużJarmuż
2
W międzyczasie, rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i pokruszyć kiełbasę na patelni. Gotuj, dobrze rozbijając drewnianą łyżką, aż tłuszcz zostanie wytopiony, a mięso zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać czosnek, płatki czerwonej papryki, i nasiona kopru i kontynuować gotowanie, aż kiełbasa jest złoty brąz i karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodać blanszowane jarmuż i wymieszać dobrze płaszcz. Gotować przez 2-3 minuty, następnie dodać pomidory koktajlowe i gotować, aż po prostu zaczną tracić swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
JarmużJarmuż
5
Dodać odsączony makaron, podrzucając do pokrycia w tłuszczu, dodając wodę z makaronu i parmezan w razie potrzeby, aby stworzyć jedwabisty SOS. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podzielić na miseczki, polewając pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn