Kolacja dziś wieczorem: bakłażan-migdałowe Enchiladas
Przepis Kolacja dziś wieczorem: bakłażan-migdałowe Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka mielonego kminku, sera jack, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja: Enchiladas Suizas, Kolacja Dziś Wieczorem: Ułożone Zielone Enchiladas, oraz Kolacja: Enchiladas Especiales W Stylu Tacuba dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.