Kolacja dzisiaj: Sichuan gotowana wołowina w ognistym sosie

Kolacja dzisiaj: Sichuan gotowana wołowina w ognistym sosie
Kolacja dziś wieczorem: Sichuan gotowana wołowina w ognistym sosie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 459 kalorii, 32G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka selera, pieprzu syczuańskiego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Wołowy Z Syczuanu, Dziś Kolacja: Kurczak z pastą z pieprzu Syczuańskiego, oraz Dziś Kolacja: Zupa Z Kurczaka Po Syczuańsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj pokrojoną wołowinę do miski i wlej wino ryżowe. Wrzucić dobrze i odstawić na 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino RyżoweWino Ryżowe
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlać 3 łyżki oleju do pracy lub dużej patelni. Obróć ciepło na wysokie. Gdy bardzo gorąco, dodać chiles i Syczuan pieprz. Stale mieszaj i gotuj przez 1 do 2 minut, aż będzie bardzo pachnący, ale nie przypalony. Wyłączyć ogień, i usunąć chiles i pieprz i odstawić. Gdy ostygnie, z grubsza posiekać chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Włącz ogrzewanie z powrotem do wysokiej.
4
Dodać seler i szalotki i gotować przez około 2 protokół, aż są one po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
5
Usuń je i odstaw na bok.
6
Dodać pastę z fasoli chili i gotować przez 30 sekund, często mieszając, aż bardzo pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
7
Wlać bulion z kurczaka i sos sojowy. Doprowadzić do wrzenia. Tymczasem skrobię kukurydzianą ubić z 3 łyżkami wody. Wymieszać wołowinę i wrzucić, aż pokryte. Gdy zapas się zagotuje, zmniejsz ogień do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie dodaj wołowinę. Gotować przez 1 do 2 minut, lub aż wołowina jest po prostu gotowane. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Podzielić seler i szalotki między cztery miski. Kadzi bulion i wołowinę do każdej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
9
Dodaj posiekane chiles i pieprz Syczuan do każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
10
Wlać resztę oleju do patelni ustawionej na dużym ogniu. Kiedy zacznie palić, wyłącz ciepło i natychmiast wlej każdą miskę. To skwierczy wołowinę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn