Kolacja dzisiaj: Helen Chen wieprzowina i ogórek Stir Fry

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Helen Chen wieprzowina i ogórek Stir Fry może być świetny przepis, aby spróbować. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka wina ryżowego shaoxing, ogórek, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dziś Kolacja: Cytrynowa Ciecierzyca Stir-Fry, Kolacja dzisiaj: pięć przypraw wołowina Stir Fry, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Długo Fasola I Tofu Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości misce, połączyć wieprzowinę, wino ryżowe, skrobia kukurydziana, sos sojowy, olej sezamowy, i 1/2 łyżeczki soli. W drugiej misce rozgnieść fermentowaną czarną fasolę.
Podgrzej 14-calowy płaski wok na dużym ogniu, aż zacznie palić. Zawirować w jednej łyżce oleju rzepakowego, a kiedy zacznie palić, dodać czosnek i wieprzowinę. Gotować w spokoju, aż wieprzowina zacznie brązowieć, o 20 sekund.
Dodaj puree fermentowanej czarnej fasoli. Gotować, mieszając często, aż wieprzowina jest rumiane, ale nadal trochę rzadkie, jeden do dwóch minut.
Przenieść mieszaninę na talerz.
Zawirować w pozostałej łyżce oleju rzepakowego. Podczas palenia dodaj ogórek i czerwone paski papryki. Smaż warzywa, aż zaczną mięknąć, dwie do trzech minut.
Dodaj mieszaninę wieprzową do pracy, wraz z bulionem, cukrem i pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Smażyć przez minutę.