Kolacja Dziś Wieczorem: Panang Wołowina Curry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj dziś kolację: Panang Curry z wołowiną. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 643 kalorie, 29g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.83 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 136 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz stek wołowy, cukier palmowy, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier palmowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Halloween Wyciąć Ciasteczka Cukru jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Okra Curry, Dziś Kolacja: Curry Z Grzybami, oraz Kolacja: czerwona soczewica i Curry z tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić około 3 łyżki mleka kokosowego.
Podgrzej resztę w średnim rondlu lub woku, aż na powierzchni pojawią się małe kałuże oleju.
Dodać pastę curry i dobrze wymieszać do włączenia. Gotować, aż aromatyczne, 4-5 minut.
Dodać wołowinę i gotować na wolnym ogniu, aż prawie gotowane przez, O 2 protokół.
Dodaj paprykę, sos rybny i cukier.
Niech gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, a następnie do smaku, dodając sos rybny lub cukier w razie potrzeby.
Dodaj kaffir lime (jeśli używasz bazylii, nie dodawaj do kroku
i gotować na wolnym ogniu, aż aromatyczne, 1 do 2 minut dłużej.
Zdjąć z ognia i top z orzeszków ziemnych, Chile pieprz, i świeże liście bazylii, Jeśli za pomocą. Łyżka reserved mleko kokosowe na wierzchu i podawać z ryżem.