Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską

Kolacja dziś wieczorem: kałamarnica ze szwajcarskim Chard jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać wino, kalmary, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Szwajcarska Chard Frittata, Kolacja: pieczona ciecierzyca i kiełbasa jagnięca z boczniakiem szwajcarskim, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską I Tomą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni ciężkie wystarczająco duże, aby pomieścić wszystkie chard, rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Dodać kałamarnicę i wino i doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć, włączyć ciepło do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż squid jest miękka, 35 do 45 minut.
Odkryj i dodaj chard. Gotować, odsłonięte, aż chard jest całkowicie zwiędły, obracając niegotowane liście do naczynia w razie potrzeby. Gdy prawie cała ciecz wyparuje, około 10 minut, doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.