Kolacja dziś wieczorem: Curry Squash i zupa jabłkowa może być tylko zupa szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis od Serious Eats ma 25 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka Acorn squash, cebula, curry w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: Zupa Z Selera Curry, Dziś Kolacja: Kurczak Curry Z Marchewką, oraz Dziś Kolacja: Senegalska Zupa Z Marchwi Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 500ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść squash w piekarniku i gotować przez 50 minut, lub do miękkości. Zgarnij mięso i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
W międzyczasie wlej olej do dużego garnka na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać nasiona gorczycy i gotować przez 30 sekund lub tak, następnie dodać curry i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez półtorej minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
5
Dodaj jabłka, squash, cebula, czosnek, imbir, i bulion warzywny. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować. Gotować przez 20 minut.