Kolacja: Chiles en Nogada

Need a danie główne bezglutenowe? Kolacja dziś wieczorem: Chiles en Nogada może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 5,08 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 1092 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, pomidory romskie, brzoskwinie w syropie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: Orecchiette Z Brokułami, Anchois I Chiles, Dziś Kolacja: wieprzowina Miao z kukurydzą i Chiles, oraz Dziś Kolacja: kurczak mielony po tajsku z bazylią i Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na otwartym ogniu, char papryki poblano, aż skórki są czerniejące, a następnie przenieść do miski przykrytej ręcznikiem na 10 minut, aby pozwolić parze poluzować Skórki. Zdjąć skórki i ostrożnie podzielić paprykę wzdłuż jednej strony.
Usunąć nasiona i błonę i dokładnie je opłukać. Odstawić do wyschnięcia.
W międzyczasie, rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i dodać cebulę i czosnek. Gotować, aż lekko rumiane, kilka minut, a następnie dodać pomidory i gotować przez dodatkowe dwie minuty.
Dodaj wieprzowinę z dobrymi szczyptami soli, rozbijając wieprzowinę na małe kawałki, gdy gotuje, aż nie będzie już różowy i zacznie nabierać koloru.
Dodaj ananasa, rodzynki i brzoskwinie i gotuj przez dodatkowe 5 minut.
Dodać kminek i doprawić do smaku.
Aby zrobić sos orzechowy, przecier orzechy włoskie w blenderze lub małym robocie kuchennym ze śmietaną i odparowanym mlekiem, a jeśli używasz sherry. Doprawić do smaku solą i pieprzem
Aby zmontować papryki, dokładnie napełnić je mieszaniną i w razie potrzeby ogrzać w niskim piekarniku. Top z sosem orzechowym i pestek granatu, jeśli używasz, i służyć.