Kolacja: Caldo Verde
Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pół kapusty, marchew, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kolacja: Caldo Gallego, Dziś Kolacja: Espagueti Verde, oraz Dziś Kolacja: zupa jęczmienna al Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku lub rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew i seler, wraz ze szczyptą soli. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Dodać ziemniaki wraz z 5 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie.
Przełożyć zupę do blendera na puree lub użyć blendera w sztyfcie lub młyna spożywczego.
Dodaj kapustę do zupy i gotuj na wolnym ogniu do miękkości. Smak przypraw.
Chochla do misek, top z plasterkami chorizo i mżawka oliwy z oliwek, i służyć.