Kolacja: Caldo Gallego

Kolacja: Caldo Gallego
Kolacja dziś wieczorem: Caldo Gallego jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zieleni rzepy, fasola, chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja: Caldo Verde, Caldo Gallego, oraz Caldo Gallego.

Instrukcje

1
W dużym garnku do zupy gotuj pancettę lub boczek na średnim ogniu przez około dziesięć minut, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz zostanie wytopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Dyni W Puszce3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Dyni W Puszce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W międzyczasie obrać i pokroić w kostkę ziemniaki, rzep i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
RzepaRzepa
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj je do garnka wraz z wystarczającą ilością wody na pokrycie, i gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut, aż prawie miękkie, ale nie rozpada.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać fasolę, chorizo, i zieleni i kontynuować gotowanie, aż zielenie będą miękkie. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
ZieloniZieloni
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
Podawać z chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn