Kolacja: Caldo Gallego
Kolacja dziś wieczorem: Caldo Gallego jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zieleni rzepy, fasola, chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja: Caldo Verde, Caldo Gallego, oraz Caldo Gallego.
Instrukcje
W dużym garnku do zupy gotuj pancettę lub boczek na średnim ogniu przez około dziesięć minut, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz zostanie wytopiony.
W międzyczasie obrać i pokroić w kostkę ziemniaki, rzep i cebulę.
Dodaj je do garnka wraz z wystarczającą ilością wody na pokrycie, i gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut, aż prawie miękkie, ale nie rozpada.
Dodać fasolę, chorizo, i zieleni i kontynuować gotowanie, aż zielenie będą miękkie. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z chrupiącym chlebem.