Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą)

Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą)
Kolacja dziś wieczorem: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 335 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać wino, pulchne ząbki czosnku, kiełbasa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem, Dziś Kolacja: Bucatini con Funghi, oraz Kolacja: Bucatini z fasolą Fava.

Instrukcje

1
Pokrój wzdłuż osłonki kiełbasek i obróć mięso do miski. Rozbij go na małe kawałki rękami, następnie dodaj wino i wrzuć, aż mięso będzie zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Usunąć łodygi i nasiona papryki, a następnie pokroić w 1/4-calowe pierścienie, w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym (12-calowy) patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać plasterki czosnku i gotować na złoty kolor, a następnie dodać mieszankę kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Rozłóż, rozbijając grudki i gotuj, aż wilgoć w większości odparuje. Gdy kiełbasa zacznie renderować i skwierczeć, dodaj pepperoncini i gotuj przez dodatkową minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Wlać pomidory plus 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia. Schłodzić na wolnym ogniu i gotować, aż płyn znacznie zmniejszy się o połowę, mieszając od czasu do czasu, o 45 protokół. Powinna być wystarczająco gęsta konsystencja, aby dobrze przylegać do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
W międzyczasie, przynieść duży garnek słonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente. Kiedy to zrobić gotowania, odcedzić i dodać go do patelni, zastrzegając trochę wody do gotowania makaronu. Wrzucić makaron i sos razem przez kolejną minutę, dodając wodę z makaronu, jeśli to konieczne, aby poluzować SOS. Wyłączyć ciepło i przenieść do miski. Top z Pecorino i mżawka oliwy z oliwek, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
PecorinoPecorino
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn