Kolacja: Bok Choy z imbirem i czosnkiem
Kolacja dzisiaj: Bok Choy z imbirem i czosnkiem jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bok choy, olej sezamowy, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Kolacja: łosoś gotowany na parze z czosnkiem i imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować liście bok choy w dużym garnku z wrzącą wodą przez 5 minut.
Tymczasem wlać tosty olej sezamowy na patelni i włączyć ciepło do średnio-niskie.
Dodać czosnek i imbir i gotować przez 8 protokół.
Wlać sos ostrygowy i gotować przez kolejne 30 sekund.
Polać sosem bok choy i podawać.