Kolacja: boczek, sałata i sałatka z pomidorów z sosem Aioli

Kolacja: boczek, sałata i sałatka z pomidorów z sosem Aioli
Kolacja dziś: boczek, sałata i sałatka z pomidorów z sosem Aioli jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Mieszanka boczku, octu winnego, rozdartych liści sałaty rzymskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Serious Eats ma 34 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z boczku, sałaty i pomidorów wiśniowych z sosem Aioli, Kolacja: sałatka z pieczonej czerwonej papryki z sosem z boczku i orzeszkami piniowymi, oraz Kolacja: sałatka z brokułów z boczkiem, szczypiorkiem i pomidorem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy zacznie skwierczeć, obrócić ogień na średnio-niski i gotować powoli, aż będzie żuć i lekko chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć, aby osuszyć na ręcznikach papierowych, pozostawiając łyżkę tłuszczu na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zwiększyć ogień do średniej i dodać czosnek na patelni. Gotować przez minutę lub dwie, aż będzie miękki i pachnący, a następnie zdjąć z ognia. W międzyczasie włożyć sałatę i pomidory do dużej salaterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ubij razem majonez, ocet, i garlicky boczek kapie na patelni. Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie zalać sałatą i wymieszać. Top z boczkiem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn