Kolaches Z Kwaśną Śmietaną

Kolaches Z Kwaśną Śmietaną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Kolaches z ciasta śmietanowego spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 31 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 119 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, skórkę z cytryny, żółtko jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kolaches Z Kwaśną Śmietaną, Morawski Kolaches-Podwójne Napełnianie Kolaches, oraz Kolaches Z Serem Borówkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło, mleko, wodę i śmietanę umieścić w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie ostudzić do 130 stopni. Gdy ostygnie, można dodać szczyptę ekstraktu z wanilii lub masła, jeśli chcesz (całkowicie opcjonalne).Podczas gdy mieszanka mleka jest chłodzenia, umieścić 2 szklanki mąki chlebowej, drożdże, cukier i sól w misce do mieszania - - najlepiej stojak miksera, dzięki czemu można użyć haka ciasta. Stopniowo dodawać mieszaninę mleka i mieszać do wymieszania, a następnie mieszać w jajku. Od tego momentu dodajemy pozostałą mąkę przez ćwiartki, aż do uzyskania miękkiego ciasta. To ciasto jest lekko lepkie, choć powinno być mniej po ugniataniu. Użyłem dokładnie 3 kubki lub 13,5 uncji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Umieść miskę na stojaku miksera i zagniataj za pomocą haka do ciasta, aż będzie gładka i elastyczna. Ciasto może się trochę kleić, gdy się ugniata.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Przełożyć do dobrze nasmarowanej miski. Przykryć i odstawić do podwojenia luzem, około 1 godziny.Ciasto rozwałkować i wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Uszczypnij 16 równych rozmiarów porcji i uformuj je w małe kulki lub kropki. Alternatywnie możesz wkleić ciasto w duży prostokąt i pokroić w kwadraty, jeśli chcesz kwadratowe kolaches.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Umieść 8 kulek (lub kwadratów) na każdej z dwóch wyłożonych pergaminem patelni o wymiarach 13×9 cali w odstępie około cala od siebie. Alternatywnie można to zrobić na blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Posmaruj roztopionym masłem lub skracaj dla mniej brązowienia.Przykryj luźno nasmarowaną folią foliową i odstaw na godzinę.Podczas wzrostu wymieszać składniki na polewę i nadzienie.Zrób wgłębienie w każdej powstałej kulce i wypełnij około łyżką nadzienia z twarogiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeży Koperek Lub Estragon OpcjonalnieŚwieży Koperek Lub Estragon Opcjonalnie
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Posmaruj delikatnie masłem i posyp polewą bułkę i nadzienie.Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F i niech bułki siedzieć, podczas gdy piekarnik nagrzewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Niesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na PatelniNiesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na Patelni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
7
Piec około 15 minut w temperaturze 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
8
Lekko ostudzić przed podaniem. Te wypełnione owocami są naprawdę dobre na gorąco, ale te z serem śmietankowym są lepiej ciepłe lub nawet w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeży Koperek Lub Estragon OpcjonalnieŚwieży Koperek Lub Estragon Opcjonalnie
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn