Koktajle Z Granatu I Imbiru Prosecco
Koktajle granat-imbir Prosecco to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 603 kalorie. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz gingerroot, gingerroot, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Dobrze sprawdza się jako napój. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie super. Spróbuj Koktajle Z Granatu I Imbiru Prosecco, Koktajle z granatu i limonki, oraz Granat Wanilia Wino Musujące Koktajle dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać razem 2 łyżki cukru i 1/2 łyżeczki drobno piernika.
Umieścić mieszaninę na małym płaskim talerzu. Przetrzyj świeży plasterek piernika wokół obręczy 2 kieliszków do martini, aby zwilżyć. Zanurz zwilżone obręcze szklanek w mieszance cukru imbirowego.
W rondlu 1-quart podgrzać składniki syropu cukrowego imbiru na małym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Odstawić na 15 minut. Zużyć w ciągu 2 dni.
Shaker do martini napełnij lodem.
Dodaj gin, sok z granatów i 1 uncję imbirowego syropu cukrowego; umieść pokrywkę na shakerze i wstrząśnij, aż wystygnie i zmiksuje.
Wlać do przygotowanych kieliszków do martini, dodać prosecco.
Dekoruj pestkami granatu.