Koktajle Smoky Seafood to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 14g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.13 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowany SOS chile, nasiona kolendry, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne koktajle: Sour Spicy Herbal Umami Bitter Smoky Rich Strong / Prezenty i pytania z autorem, Smoky Seafood Chowder, oraz Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa).
Instrukcje
1
W dużym garnku połącz ząbki czosnku z kolendrą i nasionami kopru włoskiego, zmiażdżonym czerwonym pieprzem, solą i wodą. Za pomocą obieraczki do warzyw usuń skórkę z cytryny i dodaj do garnka. Połowę cytryny, wycisnąć do garnka i dodać połówki. Doprowadzić płyn do wrzenia, a następnie gotować na małym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Bułka Tarta, Kilka Garści
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj krewetki i przegrzebki i dusić tylko do Białego w całym, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Spuścić krewetki i przegrzebki dobrze i przenieść je do dużego talerza. Pozostaw aromaty na owocach morza. Przykryć i przechowywać w lodówce owoce morza do schłodzenia, co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
W małej misce, ubij sos chile z przygotowanym chrzanem, wędzoną papryką i 2 łyżkami soku z cytryny. Łyżka dymny sos koktajlowy do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Chrzanowy
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wybierz wszelkie aromaty off krewetki i przegrzebki i zorganizować owoce morza na talerzu lub w indywidualnych szklankach z pazurami kraba.