Koktajl z grillowanego homara i awokado
Przepis na grillowany koktajl z homara i awokado można przygotować w około 1 godzinę i 5 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 8 g tłuszczu i łącznie 141 kalorii . Ten bezglutenowy, bezmleczny i peskatariański przepis jest dla 4 osób i kosztuje 3,61 USD za porcję . Jest idealny na Czwartego Lipca . Jest prezentowany przez Foodnetwork. 11 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Kilku osobom bardzo spodobał się ten dodatek. Udaj się do sklepu i kup sok z limonki, ostry sos, ogony homara i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Wszystko wziąwszy pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 60% . Ta ocena jest dobra. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Avocado Sweet Lassi - How to make Avocado Lassi - Indian Avocado , Lobster Macaroni and Cheese oraz Cajun Lobster Pasta .
Instrukcje
Zobacz jak wykonać ten przepis.
W średniej misce wymieszaj sok z limonki, miód, chrzan, sos Worcestershire, sos ostry i estragon, a następnie dopraw solą i pieprzem do smaku. Delikatnie wmieszaj awokado, cebulę, kolendrę i homara. Przykryj i schłódź przez co najmniej 30 minut.
Podawać w kieliszkach do martini.