Koktajl Wiosenno-Cebulowy

Koktajl Wiosenno-Cebulowy
Koktajl wiosenno-cebulowy może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Jeśli masz marynowaną cebulę perłową, sok z cytryny, syrop cukrowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Koktajl Wiosenno-Cebulowy, spring onion pakora - jak zrobić spring onion pakoras, oraz zupa cebulowa, jak zrobić zupę cebulową.

Instrukcje

1
Używając błotnika lub uchwytu drewnianej łyżki, natkę pietruszki rozgnieść w shakerze koktajlowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoktajlKoktajl
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
2
Dodać gin i 6 kolejnych składników. Przykryć; energicznie wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
GinGin
3
Zawartość (w tym lód) wlać do wysokiej szklanki lub przecedzić do szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
4
Wymieszać w marynowanej perłowej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia8
Magazyn