Koktajl Prosecco Malinowo-Cytrynowy
Malinowo-cytrynowy koktajl Prosecco to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 23 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skórkę z cytryny, prosecco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Basileus Cocktail-bazylia Prosecco z akcentem cytryny, Koktajl Prosecco Linnea, oraz Koktajl z ginu, kwiatu czarnego bzu i Prosecco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukier i sok połączyć w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia. Wymieszać ze skórką. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Przecedzić mieszaninę przez drobne sito do miski; wyrzucić ciała stałe.
Połącz syrop cytrynowy i prosecco w dzbanku.
Wlać około 1/2 szklanki mieszanki prosecco do każdego z 12 fletów szampana; każdą porcję udekorować 3 malinami.