Koktajl krewetkowy (COCTEL DE CAMARONES) jest bezglutenowe, bezmleczne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 24g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 521 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką sól, majonez, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Coctel De Camarones (kolumbijski koktajl Ceviche z krewetkami), Kolacja: koktajl krewetkowy po meksykańsku (Coctel de Camarones), oraz Coctel de Camarones dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść krewetki w średniej misce; dodaj 1/3 Puchar sok z limonki. Odstawić do lodówki na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odsączyć krewetki i wyrzucić limonkę juice.In średni garnek na średnim ogniu, umieścić wodę i sól. Jeśli chodzi o gotować dodać krewetki i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Niech krewetki kłusować tylko do momentu, gdy są gotowane przez, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Wyjąć krewetki do plastikowej miski i refrigerate.In mała miska połączyć cebulę, pozostały sok z limonki, ketchup, majonez, pieprz, ostry sos i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać krewetki i służyć w szklanych miseczkach nad sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Podawać z krakersami solankowymi i udekorować oliwą z oliwek i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Saltine
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.