Koktajl krabowo-kokosowy

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych i peskatariańskich do swojej kolekcji, Crab-Coconut Cocktail może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ta przystawka ma 93 kalorie , 8 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 1,67 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka endywii, kolendry, mleka kokosowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 35 minut . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Bardzo kokosowe ciasto z bardzo kokosowym kremem maślanym , Gorący dip krabowy i Pieczone kotleciki krabowe .
Instrukcje
Ubij mleko kokosowe, ostry sos, sok z limonki i miód w misce i dopraw solą i pieprzem. Przykryj i odstaw w temperaturze pokojowej, około 15 minut.
Delikatnie wmieszaj kolendrę, mięso kraba, mango, endywię i radicchio.
Jeśli wolisz, podawaj w kieliszkach.
Zdjęcie autorstwa Marka Petersona