Koktajl Krabowo-Kokosowy
Koktajl krabowo-kokosowy wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten napój. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, mango, Mesa grill habanero i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Koktajl Krabowo-Kokosowy, Koktajl Kokosowo-Krabowy, oraz Koktajl krabowy.
Instrukcje
W misce ubić mleko kokosowe, ostry sos, sok z limonki i miód, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej, około 15 minut.
Delikatnie złożyć kolendrę, mięso krabowe, mango, endywia i radicchio.
Podawać w kieliszkach, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.