Koktajl imbirowo-żurawinowy (mrożona wódka lub Gin)
Imbirowy koktajl żurawinowy (mrożony Vodkan lub Gin) to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka imbiru, żurawiny, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mango Ginger Vodka Cocktail, Koktajl Wódki Żurawinowej, oraz Koktajl Wódki Z Białej Żurawiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść wszystkie składniki syropu w rondlu i gotuj na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści i imbir zostanie podany w syropie, około 20 minut. Odcedzić i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Na napój: zmiażdżyć zamrożone żurawiny w dużym szklanym dzbanku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Puszka Brzoskwiń, Odsączonych
3
Dodaj sok z limonki i ich wyciśnięte kliny do dzbana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
4
Wlać wódkę, sok żurawinowy i syrop imbirowy. Włóż lód do szklanek o niskich kulkach i napełnij szklanki około 2/3 pełne. Dopełnij sodą klubową i udekoruj goleniem świeżego imbiru.