Koktajl imbirowo-żurawinowy (mrożona wódka lub Gin)

Koktajl imbirowo-żurawinowy (mrożona wódka lub Gin)
Imbirowy koktajl żurawinowy (mrożony Vodkan lub Gin) to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka imbiru, żurawiny, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mango Ginger Vodka Cocktail, Koktajl Wódki Żurawinowej, oraz Koktajl Wódki Z Białej Żurawiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki syropu w rondlu i gotuj na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści i imbir zostanie podany w syropie, około 20 minut. Odcedzić i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Na napój: zmiażdżyć zamrożone żurawiny w dużym szklanym dzbanku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
3
Dodaj sok z limonki i ich wyciśnięte kliny do dzbana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
4
Wlać wódkę, sok żurawinowy i syrop imbirowy. Włóż lód do szklanek o niskich kulkach i napełnij szklanki około 2/3 pełne. Dopełnij sodą klubową i udekoruj goleniem świeżego imbiru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Woda GazowanaWoda Gazowana
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn