Kokosowy Żołądź Squash
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Coconut Acorn Squash może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz Acorn squash, masło, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu, Acorn Squash and Coconut Curry, oraz Kokosowe Pieczone Acorn Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każdą dynię na pół; usuń i wyrzuć nasiona.
Umieść squasha w naczyniu bezpiecznym dla mikrofalówki, odetnij bok w dół. Mikrofala, przykryta, na wysokości przez 10-12 minut lub do miękkości.
Przekręć squash cut side up.
Wymieszać chutney, kokos i roztopione masło; łyżkę do środka squasha.
Posypać solą i pieprzem. Kuchenka mikrofalowa, przykryta, na wysokości przez 2-3 minuty lub do ogrzania.