Kokosowy Flan z chrupiącymi kokosowymi ciasteczkami
Kokosowy Flan z chrupiącymi kokosowymi ciasteczkami może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 7G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, mąki, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chrupiące Ciasteczka Kokosowe, Chrupiące Ciasteczka Kokosowe, oraz Chrupiące Ciasteczka Kokosowe Do Żucia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
W małym rondlu połączyć 1/2 szklanki cukru, aż z 2 łyżki wody i ciepła, aż cukier całkowicie się rozpuści i zamienia złoty kolor brązowy. Ostrożnie wlać karmelizowany cukier na dno 10-calowej patelni tortowej. Przechyl patelnię, z boku na bok, okrężnym ruchem obracając cukier wokół, tak aby równomiernie pokryć dno patelni.
Umieść patelnię na ciasto w naczyniu do pieczenia wystarczająco dużym, aby pomieścić patelnię na ciasto i odstawić do ostygnięcia. Cukier twardnieje, gdy ostygnie.
W dużej misce wymieszać jajka, żółtka, sól, wanilię, pozostałe 2 / 3cup cukru i mleko kokosowe.
Trzepaczka do dobrze wymieszane.
Wlać mieszankę kremu do miski tortowej na karmelizowanym cukrze.
Umieść flan do piekarnika i wlać ciepłą wodę do naczynia do pieczenia tak, że pojawia się około 1 1/2-cala się od strony patelni ciasto.
Piec w temperaturze 325 stopni F przez 1 godzinę lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę lub przez noc w lodówce. Aby rozpakować flan, Uruchom nóż wokół krawędzi patelni ciasta i odwróć na talerz.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F i linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
W średniej misce przesiać mąkę, cukier i sól. Ubić białka i stopione masło, aż dobrze włączone.
Łyżka się ciasto, o 1/2 łyżka na raz, na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia.
Rozłóż ciasteczka na 2 do 3 calowych kółkach o grubości około 1/8 cala.
Posypać kokosem i piec 6 minut lub aż lekko rumiane. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na blachach do pieczenia. Ostrożnie obrać z pergaminu i podawać z kokosowym flanem.