Kokosowo-guajillo gotowane taco z owocami morza z salsą Jukatańską

Kokosowo-guajillo gotowane taco z owocami morza z salsą Jukatańską
Kokosowo-guajillo gotowane taco z owocami morza z salsą Jukatańską może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Na 3,57 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, grubą sól i pieprz, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Jicama Salsan przy sałatce z owocami morza, Salsa Guajillo i Tomatillo, oraz Taco z krewetkami kokosowymi z salsą Mango dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn