Kokosowe zapiekane Taro z orzechami Macadamia

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Kokosowe pieczone Taro z orzechami Macadamia spróbować. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, syrop kokosowy, orzechy makademii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto bananowe z orzechami makadamia i kokosem, Batony limonkowo-Kokosowe z orzechami Macadamia: # CreativeCookieExchange, oraz Tropikalne ciasteczka (z białą czekoladą, orzechami Macadamia, skórką z limonki + prażonym kokosem).
Instrukcje
W rękawiczkach, całkowicie obrać taro. Następnie połów go wzdłuż i pokrój na 3/4-calowe kostki.
Dodaj kostki do dużej miski i przykryj je zimną wodą i pozwól im moczyć około 30 minut, aby usunąć część skrobi (opcjonalnie).Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Dodaj taro do dużego garnka z osoloną wodą, doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu. Parboil taro aż dopiero zaczyna mięknąć. Około 7 minut.
Odcedzić taro, zwracając go do miski.Podczas taro jest jeszcze ciepły mżnąć syrop kokosowy nad nim i dodać sól i pieprz do smaku i dobrze wymieszać, aby uzyskać taro całkowicie pokryte.
Wlać taro do maślanego naczynia do pieczenia. Polej pozostałą część masła na wierzch. Naczynie szczelnie przykryć folią.
Piec w rozgrzanym piekarniku około 30 minut.
Wyjmij folię i przenieś taro i dowolny płyn do dużego talerza lub miski. Top z posiekanymi tostami z orzechów macadamia i płatków kokosowych, dodać dodatkową sól i pieprz do smaku.