Kokosowe Mango z sosem cynamonowo-rumowym

Kokosowe Mango z sosem cynamonowo-rumowym może być tylko wegańskie przepis, którego szukałeś. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz olej roślinny, wodę plus 1 1 / woda z lodem, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kokosowo-Curry smażone nuggetsy z kurczaka z sosem Mango, Krewetki kokosowe z sosem Mango kokosowym, oraz Kurczak Kokosowy Z Salsą Mango, Masło Cynamonowe Słodkie Ziemniaki.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz sok pomarańczowy z 2 szklankami wody, granulowanym cukrem i rumem i doprowadź do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/2 filiżanki, o 30 protokół.
Dodaj cynamon i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut dłużej.
Wlać sos do żaroodpornej miski lub dzbanka.
Mango osuszyć ręcznikami papierowymi. W dużej misce, ubić mąkę z 1/2 szklanki cukru cukierniczego, skrobia kukurydziana i 1 1/2 szklanki wody z lodem, aż będzie gładka.
W dużym rondlu rozgrzać 1 cal oleju do 37
Zanurz 4 kawałki mango w cieście i dodaj je do gorącego oleju. Smażyć, obracając raz, na złoty kolor, około 2 minut z każdej strony.
Odcedzić placki z mango na papierowych ręcznikach i powtórzyć z pozostałym mango.
Przekładamy placki na rozgrzany talerz i kurzymy cukrem cukierniczym.
Podawać z sosem i crme frache obok.