Kokosowe Ciasto Makowe
Ciasto Makowe Kokosowe może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Za 39 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24 osobom. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 3 g białka i 4 g tłuszczu. Mieszanka mieszanki ciasta, maku, mieszanki budyniu waniliowego i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 13%, to danie jest raczej złe. Wypróbuj zwycięskie mini babeczki kokosowe z makową skorupą, nadzieniem z rodzynków muszkatołowych i polewą pietruszkową z toffi z prażonymi orzechami kokosowymi, lnem i makiem oraz organicznymi różami, batoniki z granolą z makiem migdałowym do żucia (również odmiana z makiem cytrynowym) i makiem kokosowo-cytrynowym Babeczki według podobnych przepisów.
Instrukcje
Przygotować ciasto zgodnie z instrukcją na opakowaniu, do ciasta dodając wiórki kokosowe i mak.
Wlać do natłuszczonej formy o wymiarach 13 x 9 cali. taca do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Całkowicie ostudzić.
W dużej misce ubijaj mleko, ekstrakt i mieszankę budyniową przez 2 minuty.
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości.
W razie potrzeby posyp prażonymi wiórkami kokosowymi.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na ciasto. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Famille Vincent Cremant de Bourgogne z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne]()
Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne
Z winogron Chardonnay ten brylant łączy w sobie świeżość, treściwość i gładkość. Cremant Brut jest wytrawny i oferuje drobne bąbelki (1,5 miliona/30 minut – policzyliśmy je, ale nie musisz mi wierzyć!), w nosie nuty kwiatowe, na podniebieniu rześkie i owocowe. To wspaniały klasyk na każdą uroczystą okazję.