Kokosowe Ciasto Ananasowe
Kokosowe ciasto ananasowe to lacto ovo vegetarian przepis z 12 porcjami. Ten deser ma 511 kalorii, 6G białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Za 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką orzechy włoskie, mąkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 18%. Podobne przepisy to Ciasto kokosowo-ananasowe, Kokosowe Ciasto Ananasowe, oraz Ananasowe Ciasto Kokosowe.
Instrukcje
W dużej misce ubij jajka, cukier i wanilię na puszystą masę.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; dodaj do mieszanki jajecznej na przemian z ananasem. Dodaj orzechy włoskie.
Wlać do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na ruszcie.
W małej misce ubij serek śmietankowy, masło i cukier cukierniczy na gładką masę. Ciasto mrozowe.
Posyp kokosem. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "