Kokosowe Batoniki Brownie

Kokosowe Batoniki Brownie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj batonów Brownie z kokosem. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 40. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany, syrop kukurydziany, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kokosowe Magiczne Batoniki Brownie, Batony Warstwowe Z Masłem Orzechowym-Brownie-Coconut, oraz Batoniki Owsiane Brownie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Linia 11-na-17-cala blachy do pieczenia z pergaminem i spryskać pergaminem sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Umieść czekoladę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W średnim rondlu połączyć cukier, masło, syrop kukurydziany i wodę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Wlać mieszaninę na posiekaną czekoladę i odstawić na około 1 minutę, a następnie ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Ubić mąkę i sól, następnie ubić jajka i wanilię, aż do całkowitego wchłonięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Zeskrobać ciasto brownie na przygotowaną blachę do pieczenia i rozprowadzić na krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Piec przez 15 minut, aż wierzch brownie wygląda sucho i trzeszcząco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Przełożyć blachę do ostygnięcia, następnie przełożyć blachę do zamrażarki, aby schłodzić przez 30 minut, aż podstawa brownie będzie całkowicie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
10
W dużej żaroodpornej misce połącz białka z cukrem. Ustaw miskę na dużym rondlu z wrzącą wodą i ubijaj mieszaninę na umiarkowanym ogniu, aż będzie ciepła w dotyku i cukier się rozpuści, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Zdjąć z ognia.
12
Za pomocą miksera elektrycznego ubić białka ze średnią prędkością, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty, około 8 minut. Złóż rozdrobnione kokosa, śmietanę, nasiona wanilii i startą skórkę pomarańczową, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
13
Rozłóż polewę kokosową równomiernie na bazie brownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
14
Piec przez 30 minut, aż polewa kokosowa będzie lekko złocista i gotowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
15
Przenieść do stojaka do ostygnięcia, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 4 godziny lub na noc.
16
Połącz posiekaną słodko-gorzką czekoladę, masło i syrop kukurydziany w dużej misce. W średnim rondlu zagotuj ciężką śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
17
Wlać gorącą śmietanę na czekoladę i odstawić na 1 minutę, a następnie ubijać, aż czekolada się stopi i glazura będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
18
Odstawić do ogrzania w dotyku, około 10 minut.
19
Tymczasem, używając ostrego noża, przyciąć granicę schłodzonej bazy brownie, aby była schludna.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
20
Pokrój bazę na 2-calowe kwadraty i przenieś je do 2 stojaków Z Drutu ustawionych nad blachami do pieczenia. Top każdy kwadrat z migdałami. Za pomocą małej chochli, wlać grubą powłokę polewą czekoladową na każdym batonie brownie. Za pomocą małej szpatułki przesuniętej rozprowadzić szkliwo, aby całkowicie pokryć wierzch i boki. (Jeśli zrobi się zbyt gruba, ponownie podgrzej glazurę na garnku z gotującą się wodą.) Przechowywać w lodówce brownie bary aż do powstania glazury, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
ChochlaChochla
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
21
Podawać schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia2
Magazyn