Kokosowa Panna Cotta z tropikalnymi owocami

Kokosowa Panna Cotta z tropikalnymi owocami
Kokosowa Panna Cotta z tropikalnymi owocami wymaga ok. 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.4 za porcję. Ten deser ma 733 kalorie, 8G białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. 15 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mleka kokosowego, śmietana kokosowa, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Kokosowa Panna Cotta z tropikalnymi owocami, Maślanka Panna Cotta z owocami tropikalnymi, oraz Marakuja & kokos panna cotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żelatynę posypać równomiernie 3 łyżkami chłodnej wody w małej misce. Odstawić do zmiękczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W średnim rondlu podgrzej krem kokosowy i mleko kokosowe na średnim ogniu, aż boki zaczną bąbelkować. Obniżyć ogień i ubić zmiękczoną żelatynę, mieszając, aby upewnić się, że całkowicie się rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Napełnij dużą miskę zimną wodą. Odcedź mieszankę kokosową do miski, która z łatwością zmieści się w misce z wodą. Umieścić w misce z wodą do ostygnięcia, mieszając co kilka minut gumową szpatułką, aż mieszanina zacznie gęstnieć. Jeśli mieszanina zacznie się ustawiać, natychmiast ją usuń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Usuń miskę mieszanki kokosowej z miski wody. Opróżnij wodę i wytrzyj miskę do sucha. W suchej misce wymieszać śmietanę i cukier cukierniczy, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z mieszanką kokosową. Podzielić mieszaninę kokosową równomiernie między 6 (7 do 8-uncji) kubki budyniu lub ramekins. Schłodzić do firmy, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Aby służyć, Uruchom nóż wokół wewnętrznej krawędzi form i odwróć każdą panna cotta na talerz do serwowania. Łyżka niektórych owoców pokrojonych w kostkę na każdym, pozwalając owoce rozlać na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn