Kokosowa Lime Crusted Fish
Coconut Lime Crusted Fish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 486 kalorii, 40g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kokosa, tilapii, białek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać niesłodzony rozdrobniony kokosowy można śledzić to danie główne z Czekoladowe chrupiące smakołyki ryżowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Nerkowca, chilli i limonka-crusted fish, Babka Kokosowa Crusted Fish, oraz Kukurydziane Tacos rybne z sosem Jalapeno-limonkowym i pikantnym Blac.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni. W międzyczasie Wrzuć bułkę tartą, kokos, skórkę i kolendrę z roztopionym masłem. Pracę mieszaniny z rąk upewniając się, że okruchy równomiernie namoczyć masło.
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem. Zanurz w białku jajka, pozwalając, aby nadmiar kapał z filetów, a następnie zanurz w mieszaninie bułki tartej.
Filety panierowane układamy na blasze do pieczenia (tak, aby były równomiernie chrupiące).
Piec przez około 20 minut, aż będą chrupiące i złociste, a ryba zostanie ugotowana.
Podawać prosto lub, jeszcze lepiej, z salsą mango.* Uwaga: zalecenie było trzymać się na cytrusy do 12 miesięcy, choć skórka cytrusów zawsze był uważany za Bezpieczny wcześniej. Tak więc, nawet jeśli przyjmujesz konserwatywne podejście do wprowadzania żywności dla dzieci, to danie jest bezpieczne dla każdego dziecka, które już je ryby. Jeśli przestrzegasz najnowszych wytycznych dotyczących wprowadzania żywności dla niemowląt, może to nastąpić wcześniej niż zalecono zachowawczo 10 miesięcy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.