Kokos Krem Słoik Ciasta

Kokos Krem Słoik Ciasta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z kremem kokosowym. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 993 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, mleko kokosowe, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasta Z Kremem Kokosowym, Krem Kokosowy Whoopie Placki, oraz Mini Ciasto Kokosowe Z Kremem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło pokroić w 1/2 cala kostki, i zamrozić je podczas pomiaru i wymieszać suche składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1
Mąkę, cukier i sól połączyć w procesorze i pulsować trzy lub cztery razy, aby wymieszać. Wyjmij kostki masła z zamrażarki, rozrzuć je na mieszaninie mąki i pulsuj, aż mieszanina utworzy grudki wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Dodaj wodę z lodem, 1 łyżkę na raz i pulsuj, aby wymieszać, dodając wystarczającą ilość wody, aby ciasto się połączyło. Aby ciasto ręcznie: w dużej misce wymieszać mąkę, cukier i sól. Wyjąć kostki masła z zamrażarki i rozprowadzić je równomiernie w mieszaninie mąki, pokrywając je mieszaniną mąki. Zanurz palce w mieszaninie i zacznij szczypać masło i mąkę razem, tworząc cienkie, mączne dyski masła. Kontynuuj pracę z mieszaniną, aż masło zostanie podzielone najpierw na mączne kulki wielkości groszku, a następnie na luźną mieszaninę, która przypomina mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Skropić w 3 łyżki lodowatej wody i używać dłoni jak grzebień do mieszania w płynie tylko do momentu, gdy ciasto trzyma się razem. W razie potrzeby dodawać dodatkową wodę, 1 łyżkę na raz, aż ciasto połączy się w kruchą masę.Ewentualnie, jeśli używasz blendera do ciast, wymieszaj suche składniki w dużej misce. Masło rozsypać równomiernie na mieszaninie mąki i wymieszać, aby pokryć mieszanką mąki. Szybkim ruchem w dół pokroić masło na suche składniki, obracając miskę, a następnie wielokrotnie zanurzając nóż w mieszaninie. Być może trzeba zatrzymać się od czasu do czasu, aby wsunąć kawałki masła z ostrzy z powrotem do mąki. Kontynuuj cięcie, aż mieszanina będzie przypominać mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Skropić 3 łyżki wody i za pomocą widelca lub palców wymieszać w płynie, aż ciasto trzyma się razem. W razie potrzeby dodawać dodatkową wodę, 1 łyżkę na raz, aż ciasto połączy się w kruchą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Ciasto wyłożyć na czystą, posmarowaną mąką powierzchnię roboczą lub arkusz papieru pergaminowego. Zbierz ciasto razem w Kopiec, a następnie ugniataj je kilka razy, aby je wygładzić. Podziel go na pół i delikatnie wklep i naciśnij każdą połowę w szorstki prostokąt, okrąg lub kwadrat o grubości około 1 cala. Kształt, który wybierzesz, zależy od tego, jaki kształt będzie rozwałkowywać ciasto. Jeśli nie wiesz, jak będziesz używać ciasta w tym momencie, wybierz okrąg. Owinąć w folię lub w pergaminie i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6
Do ciast: linia 6 pół-kufli słoików z maślaną skórką z ciastem. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wysuszony kokosowy rozprowadzić równomiernie na blasze/blasze do pieczenia, wstawić do piekarnika i grzać na złoty kolor, około 5 minut. Gdy kokos zacznie brązowieć, może szybko przesadzić, więc obserwuj uważnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony KokosSuszony Kokos
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Wyjąć z piekarnika i natychmiast przenieść do płytkiej miski lub płyty i ostudzić całkowicie (nie zostawiaj go na gorącej patelni lub będzie nadal brązowy). Zwiększyć temperaturę pieca do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dopasuj kawałek pergaminu / papieru do pieczenia do każdego słoika wyłożonego ciastem, rozciągając go poza obręcz i wypełnij ciężarami ciasta . Ułożyć słoiki na blasze/tacy do pieczenia, wstawić do piekarnika i piec przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Wyjąć z piekarnika, wyjąć papier i odważniki, zwrócić słoiki do piekarnika i kontynuować pieczenie, aż ciasto wygląda na suche i złociste, o 5 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia przed napełnieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
W międzyczasie, w misce, ubić żółtka aż do wymieszania. Odstawić. Ustaw sito o drobnych oczkach nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
W rondlu ubij razem mleko kokosowe, mleko, 2/3 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
15
Umieść na średnim ogniu i gotuj, stale ubijając, aż mieszanina zacznie parować i bąbelkować na krawędziach patelni, 5 do 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Zdjąć z ognia.
17
Stopniowo dodawaj około 1/2 szklanki gorącej mieszaniny mleka do żółtek, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
18
Wlać tę mieszaninę do rondla, stale mieszając. Powrót patelni na średnim ogniu i gotować, ubijając stale, aż mieszanina zagęszcza się do konsystencji puddinglike i dopiero zaczyna bańki, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
19
Wyjąć z ognia i przecedzić przez sito do miski. Wymieszać wanilią i 1 szklankę prażonego kokosa (pozostałą część zarezerwować na polewanie ciasta). Przykryć folią, naciskając folię bezpośrednio na powierzchnię mieszaniny i przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, co najmniej 3 godziny lub do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
20
Tuż przed złożeniem ciasta, w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do ubijania, ubij śmietanę, aż do potrojenia objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
21
Dodać cukier i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty. (Lub użyj dużej miski i ręcznego miksera lub trzepaczki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
22
Łyżka około 3/4 szklanki kokosowego nadzienia do każdego słoika i wygładzić szczyty. Nadzienie udekorować 2-3 łyżkami bitej śmietany, następnie równomiernie posypać roztartym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
23
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 2 dni, a następnie podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej. Te placki nie mogą być zamrożone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn