Kokos Krem Słoik Ciasta

Kokos Krem Słoik Ciasta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z kremem kokosowym. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 993 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, mleko kokosowe, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasta Z Kremem Kokosowym, Krem Kokosowy Whoopie Placki, oraz Mini Ciasto Kokosowe Z Kremem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło pokroić w 1/2 cala kostki, i zamrozić je podczas pomiaru i wymieszać suche składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1
Mąkę, cukier i sól połączyć w procesorze i pulsować trzy lub cztery razy, aby wymieszać. Wyjmij kostki masła z zamrażarki, rozrzuć je na mieszaninie mąki i pulsuj, aż mieszanina utworzy grudki wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Dodaj wodę z lodem, 1 łyżkę na raz i pulsuj, aby wymieszać, dodając wystarczającą ilość wody, aby ciasto się połączyło. Aby ciasto ręcznie: w dużej misce wymieszać mąkę, cukier i sól. Wyjąć kostki masła z zamrażarki i rozprowadzić je równomiernie w mieszaninie mąki, pokrywając je mieszaniną mąki. Zanurz palce w mieszaninie i zacznij szczypać masło i mąkę razem, tworząc cienkie, mączne dyski masła. Kontynuuj pracę z mieszaniną, aż masło zostanie podzielone najpierw na mączne kulki wielkości groszku, a następnie na luźną mieszaninę, która przypomina mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Skropić w 3 łyżki lodowatej wody i używać dłoni jak grzebień do mieszania w płynie tylko do momentu, gdy ciasto trzyma się razem. W razie potrzeby dodawać dodatkową wodę, 1 łyżkę na raz, aż ciasto połączy się w kruchą masę.Ewentualnie, jeśli używasz blendera do ciast, wymieszaj suche składniki w dużej misce. Masło rozsypać równomiernie na mieszaninie mąki i wymieszać, aby pokryć mieszanką mąki. Szybkim ruchem w dół pokroić masło na suche składniki, obracając miskę, a następnie wielokrotnie zanurzając nóż w mieszaninie. Być może trzeba zatrzymać się od czasu do czasu, aby wsunąć kawałki masła z ostrzy z powrotem do mąki. Kontynuuj cięcie, aż mieszanina będzie przypominać mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Skropić 3 łyżki wody i za pomocą widelca lub palców wymieszać w płynie, aż ciasto trzyma się razem. W razie potrzeby dodawać dodatkową wodę, 1 łyżkę na raz, aż ciasto połączy się w kruchą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Ciasto wyłożyć na czystą, posmarowaną mąką powierzchnię roboczą lub arkusz papieru pergaminowego. Zbierz ciasto razem w Kopiec, a następnie ugniataj je kilka razy, aby je wygładzić. Podziel go na pół i delikatnie wklep i naciśnij każdą połowę w szorstki prostokąt, okrąg lub kwadrat o grubości około 1 cala. Kształt, który wybierzesz, zależy od tego, jaki kształt będzie rozwałkowywać ciasto. Jeśli nie wiesz, jak będziesz używać ciasta w tym momencie, wybierz okrąg. Owinąć w folię lub w pergaminie i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Do ciast: linia 6 pół-kufli słoików z maślaną skórką z ciastem. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wysuszony kokosowy rozprowadzić równomiernie na blasze/blasze do pieczenia, wstawić do piekarnika i grzać na złoty kolor, około 5 minut. Gdy kokos zacznie brązowieć, może szybko przesadzić, więc obserwuj uważnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony KokosSuszony Kokos
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z piekarnika i natychmiast przenieść do płytkiej miski lub płyty i ostudzić całkowicie (nie zostawiaj go na gorącej patelni lub będzie nadal brązowy). Zwiększyć temperaturę pieca do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dopasuj kawałek pergaminu / papieru do pieczenia do każdego słoika wyłożonego ciastem, rozciągając go poza obręcz i wypełnij ciężarami ciasta . Ułożyć słoiki na blasze/tacy do pieczenia, wstawić do piekarnika i piec przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć z piekarnika, wyjąć papier i odważniki, zwrócić słoiki do piekarnika i kontynuować pieczenie, aż ciasto wygląda na suche i złociste, o 5 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia przed napełnieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
W międzyczasie, w misce, ubić żółtka aż do wymieszania. Odstawić. Ustaw sito o drobnych oczkach nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
W rondlu ubij razem mleko kokosowe, mleko, 2/3 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
15
Umieść na średnim ogniu i gotuj, stale ubijając, aż mieszanina zacznie parować i bąbelkować na krawędziach patelni, 5 do 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Zdjąć z ognia.
17
Stopniowo dodawaj około 1/2 szklanki gorącej mieszaniny mleka do żółtek, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
18
Wlać tę mieszaninę do rondla, stale mieszając. Powrót patelni na średnim ogniu i gotować, ubijając stale, aż mieszanina zagęszcza się do konsystencji puddinglike i dopiero zaczyna bańki, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
19
Wyjąć z ognia i przecedzić przez sito do miski. Wymieszać wanilią i 1 szklankę prażonego kokosa (pozostałą część zarezerwować na polewanie ciasta). Przykryć folią, naciskając folię bezpośrednio na powierzchnię mieszaniny i przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, co najmniej 3 godziny lub do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
20
Tuż przed złożeniem ciasta, w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do ubijania, ubij śmietanę, aż do potrojenia objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
21
Dodać cukier i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty. (Lub użyj dużej miski i ręcznego miksera lub trzepaczki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
22
Łyżka około 3/4 szklanki kokosowego nadzienia do każdego słoika i wygładzić szczyty. Nadzienie udekorować 2-3 łyżkami bitej śmietany, następnie równomiernie posypać roztartym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
23
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 2 dni, a następnie podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej. Te placki nie mogą być zamrożone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn