Kokos Crème Caramel
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kokos Crème Karmel spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 25 i kosztuje 36 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, wodę, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokos Crème Caramel, Kokos Crème Caramel, oraz Kardamon-Kokos Crème Caramel dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu ugotuj granulowany cukier z wodą na umiarkowanym ogniu, szczotkując boki patelni mokrą szczotką, aż powstanie bogaty karmel bursztynowy, około 15 minut. Szybko wlać karmel do 9-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia, aby pokryć dno.
W misce, ubić żółtka i brązowy cukier aż bardzo gruby, 2 protokół. Ubij śmietanę, mleko kokosowe, wanilię i sól i wlej do naczynia do pieczenia. Ustawić naczynie na patelni do pieczenia.
Wlać gorącą wodę na patelnię, aby dostać się do połowy strony naczynia.
Piec przez 1 godzinę, aż krem będzie tylko ustawiony, ale nadal jiggly w środku. Przechowywać w lodówce w naczyniu na noc.
Posadź nóż wokół krawędzi kremu. Ustaw naczynie na patelni z gorącą wodą na 10 sekund. Odwróć płaski talerz nad naczyniem, a następnie obróć krem i karmel na talerz. Top z tosty kokosowe i służyć.