Kocham niespodzianki-Część II

Kocham niespodzianki-Część II
Kocham niespodzianki-Część II to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 613 kalorii, 48g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rip doug, sos tabasco, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Muffinki S ' Mores: Po Części Pożywne, Po Części Odpustowe, Wyznanie # 56: jestem po części Irlandczykiem, a po części szalonym ... irlandzkim pszennym chlebem sodowym, oraz Mrożone Niespodzianki dla podobnych receptur.

Składniki

4krewetki i żyłkiPikantny Czosnek AioliPikantny Czosnek Aioli4krewetki i żyłkiAioliAioli2Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)4krewetki i żyłkiDanie GłówneDanie Główne4krewetki i żyłkiZastanawiałam się, jak przygotować Douga. Doug był wyjątkową rybą. Tyle przeszliśmy i zasłużył na godne przygotowanie / pożegnanieZastanawiałam się, jak przygotować Douga. Doug był wyjątkową rybą. Tyle przeszliśmy i zasłużył na godne przygotowanie / pożegnanie4krewetki i żyłkiRybyRyby4krewetki i żyłkiPodczas gdy ryba jest marynowania, zagotować wodę do parowca. Gdy woda zacznie się gotować, dodaj połówki imbiru i kontynuuj, aż woda osiągnie wrzenia. Włóż parowiecPodczas gdy ryba jest marynowania, zagotować wodę do parowca. Gdy woda zacznie się gotować, dodaj połówki imbiru i kontynuuj, aż woda osiągnie wrzenia. Włóż parowiec12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek posiekanyczosnek posiekany1ząbek czosnku, posiekanyząbek czosnku, posiekany1inchimbir, pokrojony na półimbir, pokrojony na pół23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaimbir, obrany i posiekanyimbir, obrany i posiekany3caleimbir, obrany i pokrojony w 1/4 imbir, obrany i pokrojony w 1/4 " rund4krewetki i żyłkiImbir Gotowany Na Parze Cały Czerwony Snapper Pikantny Czosnek AioliImbir Gotowany Na Parze Cały Czerwony Snapper Pikantny Czosnek Aioli4krewetki i żyłki1 koperta (3/4 uncji) mieszanki sosu grzybowego1 koperta (3/4 uncji) mieszanki sosu grzybowego1sok z cytrynysok z cytryny4krewetki i żyłkiMarynataMarynata591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone4krewetki i żyłkikrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo1Batoniki toffi Heathramięramię4krewetki i żyłkiKocham niespodzianki-Część IIKocham niespodzianki-Część II23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1cały czerwony snapper, wyczyszczony i skalowany (dowolny rozmiar zrobi tak długo, jak będzie pasował do twojego parowca-użyłem takiego, który miał około 1 kg)cały czerwony snapper, wyczyszczony i skalowany (dowolny rozmiar zrobi tak długo, jak będzie pasował do twojego parowca-użyłem takiego, który miał około 1 kg)4krewetki i żyłkiświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1Batoniki toffi HeathSos TabascoSos Tabasco1dashSos TabascoSos Tabasco791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw2009przez Tokyo Terrace w dniu 28 majaprzez Tokyo Terrace w dniu 28 maja4krewetki i żyłkiNie, Nie wyobrażasz sobie rzeczy. Doug jest w rzeczywistości na talerzu gotowym do zjedzeniaNie, Nie wyobrażasz sobie rzeczy. Doug jest w rzeczywistości na talerzu gotowym do zjedzenia4krewetki i żyłkiRIP DougRIP Doug4krewetki i żyłkiChodzi o to, że Doug wypełnił swoją życiową podróż i wylądował w moim żołądku. Smutne, ale prawdziwe. I pyszneChodzi o to, że Doug wypełnił swoją życiową podróż i wylądował w moim żołądku. Smutne, ale prawdziwe. I pyszne4krewetki i żyłkiRedTubeRedTube4krewetki i żyłkiOstrzeżenie: dla tych z Was, którzy przywiązali się do Douga, czerwonego Lucjana, po moim ostatnim poście, możecie się przygotować. To może być niepokojąceOstrzeżenie: dla tych z Was, którzy przywiązali się do Douga, czerwonego Lucjana, po moim ostatnim poście, możecie się przygotować. To może być niepokojące
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn