Kocham niespodzianki-Część II

Kocham niespodzianki-Część II
Kocham niespodzianki-Część II to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 613 kalorii, 48g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rip doug, sos tabasco, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Muffinki S ' Mores: Po Części Pożywne, Po Części Odpustowe, Wyznanie # 56: jestem po części Irlandczykiem, a po części szalonym ... irlandzkim pszennym chlebem sodowym, oraz Mrożone Niespodzianki dla podobnych receptur.

Składniki

41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPikantny Czosnek AioliPikantny Czosnek Aioli41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychAioliAioli2warzywo (np. szpinak)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychDanie GłówneDanie Główne41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychZastanawiałam się, jak przygotować Douga. Doug był wyjątkową rybą. Tyle przeszliśmy i zasłużył na godne przygotowanie / pożegnanieZastanawiałam się, jak przygotować Douga. Doug był wyjątkową rybą. Tyle przeszliśmy i zasłużył na godne przygotowanie / pożegnanie41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychRybyRyby41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPodczas gdy ryba jest marynowania, zagotować wodę do parowca. Gdy woda zacznie się gotować, dodaj połówki imbiru i kontynuuj, aż woda osiągnie wrzenia. Włóż parowiecPodczas gdy ryba jest marynowania, zagotować wodę do parowca. Gdy woda zacznie się gotować, dodaj połówki imbiru i kontynuuj, aż woda osiągnie wrzenia. Włóż parowiec12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek posiekanyczosnek posiekany1ząbek czosnku, posiekanyząbek czosnku, posiekany1inchimbir, pokrojony na półimbir, pokrojony na pół2Spód: okruszki z herbatników grahamimbir, obrany i posiekanyimbir, obrany i posiekany3caleimbir, obrany i pokrojony w 1/4 imbir, obrany i pokrojony w 1/4 " rund41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychImbir Gotowany Na Parze Cały Czerwony Snapper Pikantny Czosnek AioliImbir Gotowany Na Parze Cały Czerwony Snapper Pikantny Czosnek Aioli41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych5 szklanek sosu sojowego5 szklanek sosu sojowego1sok z cytrynysok z cytryny41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychMarynataMarynata591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej1warzywo (np. szpinak)ramięramię41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychKocham niespodzianki-Część IIKocham niespodzianki-Część II2Spód: okruszki z herbatników graham1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1cały czerwony snapper, wyczyszczony i skalowany (dowolny rozmiar zrobi tak długo, jak będzie pasował do twojego parowca-użyłem takiego, który miał około 1 kg)cały czerwony snapper, wyczyszczony i skalowany (dowolny rozmiar zrobi tak długo, jak będzie pasował do twojego parowca-użyłem takiego, który miał około 1 kg)41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1warzywo (np. szpinak)Sos TabascoSos Tabasco1dashSos TabascoSos Tabasco791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw2009przez Tokyo Terrace w dniu 28 majaprzez Tokyo Terrace w dniu 28 maja41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychNie, Nie wyobrażasz sobie rzeczy. Doug jest w rzeczywistości na talerzu gotowym do zjedzeniaNie, Nie wyobrażasz sobie rzeczy. Doug jest w rzeczywistości na talerzu gotowym do zjedzenia41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychRIP DougRIP Doug41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychChodzi o to, że Doug wypełnił swoją życiową podróż i wylądował w moim żołądku. Smutne, ale prawdziwe. I pyszneChodzi o to, że Doug wypełnił swoją życiową podróż i wylądował w moim żołądku. Smutne, ale prawdziwe. I pyszne41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychRedTubeRedTube41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOstrzeżenie: dla tych z Was, którzy przywiązali się do Douga, czerwonego Lucjana, po moim ostatnim poście, możecie się przygotować. To może być niepokojąceOstrzeżenie: dla tych z Was, którzy przywiązali się do Douga, czerwonego Lucjana, po moim ostatnim poście, możecie się przygotować. To może być niepokojące
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn