Knuckle Sandwich
Knuckle Sandwich to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 403 kalorie, 18g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bazylii, papryki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Schweinshaxe (Niemiecka Golonka), A la schweinshaxe (pieczona golonka po niemiecku), oraz Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Indian Sandwich s.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i napełnij dużą miskę wodą z lodem.
Dodaj kukurydzę do garnka i gotuj przez 2 minuty, aż będzie błyszcząca.
Ostudzić, a następnie wyciąć ziarna z kolby.
Zagotować wodę i dodać homara. Gotować na dużym ogniu przez 13 minut, aż Homar zmieni kolor na czerwony. Natychmiast zanurz homara w lodowatej wodzie, aby ostygł. Odkręć ogon i pazury. Rozbij skorupy i usuń mięso.
Wytnij cztery plastry grubości 1/2 cala z ogona i kolejne 4 z Pazura i rezerwy do dekoracji. Grubo posiekać pozostałego homara.
W średniej misce, używając tylnej części łyżki, rozgnieść czosnek na pastę ze szczyptą soli.
Dodaj majonez, bazylia, szczypiorek, cebula, skórka cytrynowa i obfite szczypta pieprzu. Złożyć posiekany homar i kukurydzę i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 1 godzinę.
W płytkiej misce wymieszaj mąkę z wędzoną papryką i dużą szczyptą soli. W innej płytkiej misce ubić jajka z mlekiem i doprawić solą i pieprzem. Pogłębiać plastry zielonego pomidora w mieszaninie mąki, odrywając nadmiar. Plastry zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie ponownie w mące.
Na dużej patelni, rozgrzać olej, aż się połysk.
Dodać plastry pomidora i smażyć na dużym ogniu, obracając raz, aż złoty i chrupiące, o 4 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i lekko posypać solą.
Przenieść 4 smażone plastry pomidora na talerze. Top z sałatką z homara i innym smażonym pomidorem; naciśnij lekko, aby zagęścić kanapki.
Udekoruj kanapki z golonką zarezerwowanymi kawałkami homara i podawaj od razu.