Knocks and Beans Supreme
Knocks And Beans Supreme może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 621 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz kiełbaski knockwurst, kilka gałązek tymianku i/lub majeranku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kiełbaski można śledzić to danie główne z Upiorne pajęcze ciasta jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona Fasola Supreme, Zielona Fasola Supreme, oraz Refried Beans Supreme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kiełbaski dusić w płytkiej wrzącej wodzie, aby ogrzać, odcedzić i wytrzeć, wrócić do pieca.
Podczas gdy kiełbaski gotują się na wolnym ogniu, boczek pokroić w pałeczki o szerokości 1/2 cala.
Dodać mżawkę oliwy z oliwek na patelnię i podgrzać na średnim ogniu. Grube pokroić uderzenia pod kątem i dodać je do patelni i zapiekać na brzegach, usunąć kiełbasy i dodać boczek i renderować aż prawie chrupiące, ale nie-całkiem.
Usuń boczek z patelni na ręcznik papierowy do ostygnięcia, ale rezerwy kapieli.
W naczyniu żaroodpornym wymieszać fasolę, czosnek i szalotkę i doprawić dużą ilością grubego czarnego pieprzu. Wygładzić w naczyniu i wytrzeć boki naczynia. Nestle kawałki knocks do fasoli, układając je wokół zapiekanki i pozwalając im zajrzeć i się trochę. Dot fasoli z grubym sosem Worcestershire. Rozrzucić chiles i szalotki i zioła na szczycie zapiekanki. Boczek rozsypać na wierzchu i za pomocą pędzla do ciasta, kropki z niektórych kapieli. Przykryj i przechowuj na posiłek.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Piec zapiekankę w gorącym piekarniku na liniowej blachy do pieczenia, aż górna powierzchnia jest chrupiące w miejscach i bąbelkami na całym.
Pokroić brązowy chleb na 1-calowe grube plastry. Na rozgrzanej patelni, roztopić 2 łyżki masła i tosty brązowy chleb, aż lekko rumiane i chrupiące, odwrócić chleb, i powtórzyć.