Knocks and Beans Supreme

Knocks and Beans Supreme
Knocks And Beans Supreme może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 621 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz kiełbaski knockwurst, kilka gałązek tymianku i/lub majeranku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kiełbaski można śledzić to danie główne z Upiorne pajęcze ciasta jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona Fasola Supreme, Zielona Fasola Supreme, oraz Refried Beans Supreme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kiełbaski dusić w płytkiej wrzącej wodzie, aby ogrzać, odcedzić i wytrzeć, wrócić do pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2
Podczas gdy kiełbaski gotują się na wolnym ogniu, boczek pokroić w pałeczki o szerokości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Dodać mżawkę oliwy z oliwek na patelnię i podgrzać na średnim ogniu. Grube pokroić uderzenia pod kątem i dodać je do patelni i zapiekać na brzegach, usunąć kiełbasy i dodać boczek i renderować aż prawie chrupiące, ale nie-całkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Usuń boczek z patelni na ręcznik papierowy do ostygnięcia, ale rezerwy kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
W naczyniu żaroodpornym wymieszać fasolę, czosnek i szalotkę i doprawić dużą ilością grubego czarnego pieprzu. Wygładzić w naczyniu i wytrzeć boki naczynia. Nestle kawałki knocks do fasoli, układając je wokół zapiekanki i pozwalając im zajrzeć i się trochę. Dot fasoli z grubym sosem Worcestershire. Rozrzucić chiles i szalotki i zioła na szczycie zapiekanki. Boczek rozsypać na wierzchu i za pomocą pędzla do ciasta, kropki z niektórych kapieli. Przykryj i przechowuj na posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piec zapiekankę w gorącym piekarniku na liniowej blachy do pieczenia, aż górna powierzchnia jest chrupiące w miejscach i bąbelkami na całym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Pokroić brązowy chleb na 1-calowe grube plastry. Na rozgrzanej patelni, roztopić 2 łyżki masła i tosty brązowy chleb, aż lekko rumiane i chrupiące, odwrócić chleb, i powtórzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn