Knedle chlebowe

Knedle chlebowe
Przygotowanie pierożków chlebowych zajmuje około 35 minut . Ten przepis pozwala na przygotowanie 4 porcji, każda o wartości 469 kalorii , 20 g białka i 18 g tłuszczu . Za 1,86 dolara za porcję przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką masło, mleko, pietruszkę i kilka innych składników, możesz go przygotować. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on sponsorowany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 58% , co jest dobrym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Aloo Bonda ~ Pikantne pierożki ziemniaczane w cieście smażonym , Pierożki jabłkowe w sosie Fanta i Pierożki azjatyckie .

Instrukcje

1
Pokrój bułki w cienkie plasterki i namocz je w mleku, aż będą wilgotne, ale nie rozmoczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
2
Rozpuść masło na małej patelni i podsmaż szynkę z cebulą i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Napełnij duży garnek osoloną wodą i zagotuj. W międzyczasie dodaj jajka, sól, pieprz i gałkę muszkatołową do mieszanki chleba z mlekiem i wymieszaj z podsmażoną szynką i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dokładnie wymieszać i uformować pierogi.
5
Gotować w osolonej wodzie przez 20 minut i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn