Knedle chlebowe
Przygotowanie pierożków chlebowych zajmuje około 35 minut . Ten przepis pozwala na przygotowanie 4 porcji, każda o wartości 469 kalorii , 20 g białka i 18 g tłuszczu . Za 1,86 dolara za porcję przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką masło, mleko, pietruszkę i kilka innych składników, możesz go przygotować. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on sponsorowany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 58% , co jest dobrym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Aloo Bonda ~ Pikantne pierożki ziemniaczane w cieście smażonym , Pierożki jabłkowe w sosie Fanta i Pierożki azjatyckie .
Instrukcje
Pokrój bułki w cienkie plasterki i namocz je w mleku, aż będą wilgotne, ale nie rozmoczone.
Rozpuść masło na małej patelni i podsmaż szynkę z cebulą i pietruszką.
Napełnij duży garnek osoloną wodą i zagotuj. W międzyczasie dodaj jajka, sól, pieprz i gałkę muszkatołową do mieszanki chleba z mlekiem i wymieszaj z podsmażoną szynką i cebulą.
Dokładnie wymieszać i uformować pierogi.
Gotować w osolonej wodzie przez 20 minut i podawać natychmiast.