Kminek Z Kminkiem W Całości

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kurczaka z kminkiem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 96g białka, 117 g tłuszczu, oraz w sumie 1591 kalorii. Na 5,93 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, czosnek, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa grochowa z karmelizowaną cebulą i kminkiem, Jak pokroić kurczaka i kminek z farszem z Czarnej Fasoli, oraz Kurczak Cytrynowo-Kminkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki wymieszać w małej misce i odstawić do momentu użycia.
Połącz składniki w małej misce i umieść przy grillu za pomocą pędzla do fastrygowania.
Połóż pierś z kurczaka. Chwyć ogon i przetnij wzdłuż tylnej kości, zrób to samo po drugiej stronie i usuń tylną kość.
Dodaj marynatę do zamykanej torebki i dodaj kurczaka.
Pozostawić do marynowania przez 1 do 2 godzin w lodówce.
Wyjąć kurczaka z marynaty i osuszyć skórę. Posmaruj skórę kurczaka masłem i ostrożnie umieść część masażu pod skórą. Powrót do lodówki na minimum 20 minut.
Wyjmij kurczaka z lodówki i umieść boki kości w dół. Odnóża i skrzydła do piersi. Sznurek rzeźniczy jest do tego świetny, wystarczy skrzyżować nogi i związać je tak, aby tylko staw uda dotykał grilla. Grilluj nad bezpośrednim płomieniem lub na wysokim ogniu przez 10 do 15 minut przy zamkniętym grillu.
Po 10 do 15 minut włączyć ogień do średnio-niskie lub przenieść kurczaka z bezpośredniego ciepła i grill aż gotowane przez, fastrygowanie co 15 minut.
Po ugotowaniu wyjąć kurczaka z grilla i obrać ze skóry.
Umieść kurczaka, mięso w dół, na grillu na dużym ogniu, aby uzyskać ślady grilla.
Umieść zarezerwowaną skórę na górnym poziomie grilla, aby była chrupiąca.
Przełożyć kurczaka na półmisek. Posiekać chrupiącą skórę na desce do krojenia i posypać kurczakiem.