Kminek Pieczony Marchew
Kminek pieczona marchewka to dodatek, który serwuje 4. Jedna porcja zawiera 192 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga oliwy z oliwek, marchewki, płaskiej pietruszki i czosnku. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powie, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Kminek Pieczony Marchew, Pieczona Marchewka Z Kminku, oraz Pieczona marchewka z jogurtem kminkowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F lub grill do wysokiej (jeśli jesteś na zewnątrz, przygotuj ognisko).
Pokrój duże marchewki na pół wzdłuż i w poprzek.
Skrop duży arkusz folii odrobiną oleju. Ułóż marchewki w płaskiej, pojedynczej warstwie na połowie arkusza folii.
Skrop marchewki większą ilością oleju i posyp czosnkiem, kminkiem oraz solą i pieprzem. Posyp marchewki masłem i skrop miodem. Złóż folię na pół na marchewki i złóż brzegi, aby uszczelnić i uformować torebkę. Aby uniknąć stłoczenia marchwi, w razie potrzeby zrób dwie torebki.
Gotuj torebkę w piekarniku lub na grillu lub ognisku przez 15 minut. Aby podać, rozetnij torebkę przy stole i zakończ posypką pietruszki.