Kminek i koper włoski Schab z jagnięciny z sosem musztardowym

Kminek i koper włoski Schab z jagnięciny z sosem musztardowym
Kminek i koper włoski Schab jagnięcy z sosem musztardowym to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 11,48 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1312 kalorii, 71g białka, oraz 75 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka szalotki, sól i pieprz, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Schab z kopru włoskiego z sosem Cumberland Pan, Schab Jagnięcy, Sos Musztardowo-Pieprzowy Dijon I Zapiekanka Kumara, oraz Schab z koprem i jabłkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść nasiona w młynku do kawy i zmiel na proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Umieścić mieszaninę na talerzu. Polędwicę doprawić solą i pieprzem do smaku i ze wszystkich stron posmarować mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4
Rozgrzać olej na średniej patelni na dużym ogniu, aż prawie do palenia. Jagnięcinę posmarować ze wszystkich stron na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przełożyć jagnięcinę do piekarnika i piec przez 8 do 10 minut na średnio rzadkie doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Usuń i pozwól odpocząć.
7
Umieść patelnię na górze pieca na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
8
Usunąć wszystkie oprócz 2 łyżki tłuszczu.
9
Dodać szalotki i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
10
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o trzy czwarte.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodać bulion i gotować aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
12
Ubić musztardy i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
13
Zdjąć z ognia i wymieszać z miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
14
Podawać z duszoną kapustą Napa z Czerwonym octem winnym i miętą oraz puree Yukon Gold z Zielonym masłem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Kapusta NapaKapusta Napa
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
15
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
16
Kapustę ułożyć na patelni, wymieszać z octem, miodem i wywarem z kurczaka, doprawić solą i pieprzem. Przykryć folią i piec w piekarniku, aż zwiędnie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
17
Wyjąć z piekarnika i wymieszać z miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
18
Umieść ziemniaki w dużym rondlu, przykryj zimną wodą i dodaj 2 łyżki soli. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
19
Dobrze spuścić i umieścić z powrotem na patelni na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
20
Dodaj śmietanę i zielone masło czosnkowe i zacieru, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
21
Umieścić masło, czosnek i zioła w robocie kuchennym i proces do gładkiej. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie

Składniki

32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzunasiona kminkunasiona kminku4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana kolendraposiekana kolendra22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMusztarda DijonMusztarda Dijon2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzubułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzucienko pokrojona świeża miętacienko pokrojona świeża mięta22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeża mięta, cienko pokrojonaświeża mięta, cienko pokrojona6goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeschab jagnięcyschab jagnięcy907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeKapusta Napa, cienko pokrojonaKapusta Napa, cienko pokrojona32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz2szalotka drobno pokrojonaszalotka drobno pokrojona113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemasło niesolone, lekko zmiękczonemasło niesolone, lekko zmiękczone22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzugorczyca pełnoziarnistagorczyca pełnoziarnista1kilogramyZiemniaki Yukon Gold, obrane i poćwiartowaneZiemniaki Yukon Gold, obrane i poćwiartowane
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Magazyn