Kminek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kminku-Crusted Sablefish. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 32G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka filetów z labraksa, soli, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kminek, Kminek-Crusted Łosoś Z Guacamole, oraz Kminek Kolendra Crusted Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować nasiona kminku w dużej patelni na średnim ogniu 2 minut lub do tosty.
Umieść kminek, sól i pieprz w przyprawie lub młynku do kawy; proces aż drobno zmielony. Rozetrzyj mieszankę kminku nad górną i dolną stroną filetów.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać filety; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Owiń uchwyt patelni folią.
Piec w temperaturze 375 przez 4 minuty lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Posypać natką pietruszki; podawać z cytryną.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.