Klopsiki Z Łosia Miodowo-Czosnkowe
Klopsiki z łosia miodowo-czosnkowego to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 60 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka miodu, czosnek, sos sojowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Klopsiki Z Łosia, Miód Czosnkowy-Klopsiki Glazurowane, oraz Miód Czosnek Pulpety Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać razem mielony czosnek, sos sojowy i miód razem w małym rondlu. Wymieszaj czosnek w proszku, cebulę w proszku i chili w proszku. Gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i delikatnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, a następnie odstawić.
Podczas gdy sos się gotuje, rozwałkuj zmielonego łosia na klopsiki w 2 porcjach łyżek stołowych.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować klopsiki w partiach, aż dobrze rumiane, i gotowane przez, 10 do 15 protokół; dobrze odcedzić.
Odsączone klopsiki umieścić w naczyniu do pieczenia.
Wlać sos i mieszać, aż dobrze pokryte.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 20 minut, aby klopsiki wchłonęły część sosu.