Klopsiki Z Kęsem

Klopsiki Z Kęsem
Klopsiki z kęsem wymagają z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. To danie główne ma 457 kalorii, 28g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Mieszanka salsy, mielonej wołowiny, krakersów z saltyny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 77 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama, oraz Med Coast Bite dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać mieloną wołowinę, salsę, ser, jajko i okruchy krakersów. Uformować bochenek i ułożyć na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
Mielona WołowinaMielona Wołowina
SerSer
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PatelniaPatelnia
3
Piec przez około 1 godzinę, lub do czasu zakończenia. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić co najmniej 160 stopni F (70 stopni C), mięso powinno być rumiane, a soki jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn