Klopsiki z kurczaka Teriyaki z Edamame i groszkiem śnieżnym

Przepis klopsiki z kurczaka Teriyaki z Edamame i groszkiem śnieżnym mogą zaspokoić Twoje Japońskie pragnienie w okolicy 20 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 640 kalorii, 38g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ryżu, olej canolan, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina z groszkiem śnieżnym i Edamame, Krewetki z groszkiem śnieżnym i Edamame, oraz Łosoś Teriyaki z groszkiem śnieżnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w dużej misce, połączyć kurczaka, szalotki, i imbir. Uformuj 16 klopsików.
Podgrzać 1 łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu. Gotować klopsiki, obracając, aż gotowane przez, 10 do 12 protokół.
Przenieść na talerz. Wytrzyj patelnię.
Podgrzać pozostały olej na średnim ogniu.
Dodać groszek i edamame. Gotować, podrzucając, przez 2 minuty. Powrót klopsiki na patelni. W małej misce, połączyć sos sojowy i cukier.
Dodaj do patelni i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, 2 do 3 protokół.
Podawać na ryżu. Wskazówka: aby zmielony kurczak nie przyklejał się do palców, zwilż ręce przed uformowaniem klopsików.