Klopsiki z jeżozwierza na 2 to danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 31g tłuszczu i w sumie 487 kalorii. Za 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Mieszanka soli czosnkowej, oleju canolan, sosu worcestershire i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Klopsiki Z Jeżozwierza, Klopsiki Z Jeżozwierza, oraz Klopsiki Z Jeżozwierza.
Instrukcje
1
W małej misce połącz pierwsze siedem składników. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj cztery kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na dużej patelni brązowe klopsiki w oleju; odcedzić. Dodaj sos pomidorowy, wodę i sos Worcestershire. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30-35 minut lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)