Klopsiki z jeżozwierza Melindy
Klopsiki z jeżozwierza Melindy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 906 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz cebulę, sól selera, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klopsiki z jeżozwierza Melindy, Klopsiki Z Jeżozwierza, oraz Klopsiki Z Jeżozwierza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj mieloną wołowinę, ryż, 1/2 szklanki wody, cebulę, sól, sól selera, czosnek w proszku i czarny pieprz w misce.
Rozwałkuj mieszaninę na 12 klopsików.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać klopsiki. Gotować klopsiki, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Wlać sos pomidorowy, 1 szklanka wody, i sos Worcestershire na patelni; zmniejszyć ogień do średnio niskie. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż klopsiki nie są już różowe w środku i ryż jest miękka, o 45 protokół. Wymieszać więcej wody, jeśli sos stanie się zbyt suchy.