Klopsiki z jagnięciny i cielęciny: Polpettone

Klopsiki z jagnięciny i cielęciny: Polpettone może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz kilka krat z gałką muszkatołową, cytryną, mieloną jagnięciną i kilkoma innymi rzeczami, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Polpettone in umido con funghi (klopsik w sosie pomidorowo-grzybowym), Pieczeń cielęca i szałwia z sosem Gorgonzola i ziemniakami z Prosciutto i serem, oraz Paprykarz cielęcy lub jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć jagnięcinę i cielęcinę, czerwony pieprz płatki, ser, pietruszka, tymianek, czosnek, gałka muszkatołowa, jajko, i bułka tarta, doprawić solą i pieprzem, i dobrze wymieszać, aby jednorodna mieszanina. Uformuj mieszaninę w bochenek i odkurz całą powierzchnię mąką uniwersalną.
W holenderskim piekarniku rozgrzej oliwę na średnim ogniu i dodaj Bochenek. Brązowy ze wszystkich stron w oleju i gotować na niskim przez 90 protokół. Pokrój i podawaj z cytryną.